Derfor skal du have en lokal optiker

Kvindelig optiker
Derfor skal du have en lokal optiker
Henrik Andersen
-
16/03/2023
-

Bruger du briller, bør du være tilknyttet en pålidelig optiker. Det er der flere årsager til, men primært skyldes det, at dit syn gradvist bliver forværret. Som følge af dette vil der være behov for at skifte dine briller eller kontaktlinser.

I stedet for at bruge en ny optiker hver gang, bør du holde dig til en lokal optiker, som du bruger hver gang. Bor du f.eks. i Faxe, er det oplagt at vælge én bestemt optiker i Faxe, som du bruger hver gang. Gør du dette, vil du nemlig kunne nyde godt af flere fordele.

De har alle dine informationer opbevaret

Bruger du den samme optiker hver gang, vil alle dine informationer også være samlet hos denne aktør. Det vil sige, at de har resultatet af din seneste synstest, så de ved, hvilken styrke der er brug for i dine briller eller kontaktlinser.

Det kan vise sig at være en fordel, hvis du skal købe nye briller. Det kan ske, at du ønsker et par nye briller, da du er blevet træt af de nuværende. For at kunne dette skal du vide, hvilken styrke du bruger, men har du en fast optiker, slipper du for at huske på dette, da de har det lagret.

Hurtig assistance ved problemer med briller

Der kan være flere grunde til, at du får brug for en optiker. Hvis du oplever, at dit brillestel er blevet skævt eller løst, kan det være til stor gene, når du har brillerne på. Derfor er det klogt at få det rettet hurtigst muligt, hvilket en lokal optiker kan hjælpe med.

Har du skabt en god relation til din optiker, fordi du har været kunde i butikken i mange år, er det end ikke sikkert, at du vil blive opkrævet for dette. Er det f.eks. dit stel, der er blevet løst, kan det som regel klares ved at stramme skruerne, hvilket du dermed kan undgå at blive opkrævet for.

Bedre relation fører til bedre priser

En tredje årsag til at du gør klogt i at have en fast, lokal optiker er, at du med tiden kan opbygge en god relation til butikken. Det vil være en klar fordel at have en god relation til butikken, da det sandsynligvis vil resultere i, at du får bedre priser, når du køber nye briller.

Har du f.eks. været kunde hos en lokal optiker i en årrække, er det ikke utænkeligt, at din loyalitet bliver belønnet med en rabat, når du køber briller.

På et økonomisk plan kan det derfor også godt svare sig, at du holder dig til en enkelt optiker i stedet for at være kunde i flere forskellige butikker. Dog er det vigtigt at understrege, at det selvfølgelig ikke kan garanteres.

Husk også altid et brilleetui til dine nye briller.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!