Sådan vælger du de rigtige briller, som matcher din personlige stil

Ung kvinde med briller
Sådan vælger du de rigtige briller, som matcher din personlige stil
Henrik Andersen
-
06/06/2022
-

Det kan være vanskeligt at finde de helt rigtige briller. Det bliver dog nemmere, hvis du kender de rigtige tips, når du skal finde de rigtige briller, som matcher dig og din personlige stil – og dem får du serveret herunder.

Vælg de rigtige briller til dig

Hvis du er som de fleste andre, der bærer briller, er der mange overvejelser, som ligger til grund for, hvilke briller du skal vælge. Brillerne kan have stor betydning for dit ansigt. Tidligere var der mange idéer omkring ansigtsform og valg af briller, men sådan er det ikke i samme grad længere.

Nu handler det mere om, at du skal vælge et sæt briller, som klæder dine øjne og dit ansigt. Det er fortid med tankegangen om, at en bestemt ansigtsform gør, at du skal vælge et rundt eller firkantet brillestel. I sidste ende handler det om at vælge briller, som du synes ser godt ud, og som passer til dig og din personlige stil. Husk også et godt brilleetui.

Kombinér briller med smykker for at skabe personlighed

Du bør vælge briller, som passer til dit ansigts bredde, og som samtidig følger øjenbrynene. Hvis du har brug for en glidende overgang, eller vil du nøjes med et par enkelte briller, så du ikke skal skifte, når du eksempelvis skal sidde foran computeren, så vælg et sæt store briller, som gør synsfeltet større uden at belaste øjnene.

Samtidig bør du bruge dine briller som en accessory. Vælg en farve, der passer til din garderobe og personlighed. Tendensen er lige nu, at briller skal være enten i stærke farver eller have transparent stel. Du kan desuden med fordel kombinere dine briller med andre smykker og accessories. Læs mere her.

Brug makeup til at fremhæve dine øjne

Når du bruger briller, kan de hurtigt komme til at skygge for dine øjne. Du kan derfor med fordel bruge makeup, hvis du vil fremhæve dine øjne, så de ikke bliver gemt for meget væk. Her kan du eksempelvis bruge en mørk eyeliner til at markere den våde linje i øjet, så den fremstår mere synlig.

Sørg desuden for også at farve dine øjenbryn med en mørk pen eller hos frisøren, hvis du vil have en flot afslutning, der spiller sammen med brillestellet. Det vil markere dine øjne, så brillen ikke bliver for markant, men i stedet føles som en naturlig forlængelse af dit udseende.

Copyright 2024 - Pilanto Aps